Frede D. Nielsen

KontaktpersonPeter Berg-Mortensen
AdresseNålemagervej 4, 9000 Aalborg
Tlf.96 30 28 00
Frede D. Nielsen
Alle former for tømrer- & snedker- og glasvirksomhed udføres, herunder levering og montering af aluminium og stålbeklædninger.

Historien bag firmaet:
Som følge af en fusion mellem Hammer Byg ApS og Tømrer- og snedkerfirmaet Frede D. Nielsen A/S ejes virksomheden i dag af Frede D. Nielsen og Peter Berg-Mortensen.

Fusionen sker som led i et generationsskifte.

Firmaet har ca. 60 medarbejdere, der alle arbejder med udgangspunkt i at levere løsninger i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, hvor tilfredse kunder er hovedmålet.

Dette ser vi, som det bedste udgangspunkt for langvarige relationer, hvor ingen opgaver er for store eller for små, hvilket også afspejles i vores kunder, der tæller alt fra kommuner, industrier, boligforeninger, forsikringsselskaber og  private kunder.

Frede D. Nielsens historie:
Frede startede eget firma i 1995 efter mange års erfaring, som tømrer og formand hos andre tømrermestre.  Firmaet blev opstartet i privatboligen, men kort tid efter blev virksomheden flyttet ti l Thorsgade og efterfølgende til Østerbro, da virksomhedens vækst krævede større lokaler.

I 2004 flyttede firmaet til de nuværende lokaler på Nålemagervej 4 i Aalborg, som rummer stort professionelt værksted med god lagerkapacitet, store kontorlokaler og gode kantineforhold.

Frede er gået på pension den 30/9 2014 og ikke indehaver længere.

Peter Berg-Mortensens historie:
Efter flere års erfaring som tømrer åbnede Peter i 1998 Bergs Tømrerforretning i Vodskov, som allerede året efter blev sammenlagt med Erik Andreasens tømrer- og snedkerforretning, der ligeledes havde domicil i Vodskov. Sammenlægningen skete som led i et generationsskifte, hvilket betød, at Erik Andreasen i 2004 gik på efterløn.

Efter Erik Andreasens afgang ændredes firmanavnet til Hammer Byg ApS, der pr. 1. januar 2013 er blevet en del af det nuværende Tømrer- og snedkerfirmaet Frede D. Nielsen A/S.