Lyd & Billed Vodskov Aps

KontaktpersonMorten Nøhr
AdresseVodskovvej 56, 9310 Vodskov
Tlf.98 29 40 21
Åbningstider:
Mandag - Fredag : kl. 09.30 - 17.30
Lørdag: kl. 09.30 - 12.30
Lyd & Billed Vodskov Aps
Vores store kendskab til Panasonic gennem mange år, har været med til at gøre os til en af de 3 største Panasonic centre i Danmark.

Lyd & Billed startede tilbage i 1989 med 2 ansatte i firmaet, som begge var uddannet teknikere og som både solgte produkter i butikken, kørte som montører samt reparerede på vores daværende værksted.
Butikken lå på Vodskovvej 35 i Vodskov, og var på ca. 60 m2.

I 1992 flyttede vi til 230 m2 lokaler på Skippersmindevej 1 i Vodskov.
Vi var nu blevet i alt 4 medarbejdere, 2 ansatte i butikken samt 2 teknikere/montører på vores værksted.

I november 1997 indviede vi vores nuværende 370 m2 butik, lager og kontor på Vodskovvej 56 i Vodskov. Her kan vi servicere vores kunder med demonstration af et stort udvalg af produkter fra bl.a. Panasonic, Bose, Yamaha, Pioneer, Pure, Tivoli Audio, Scansonic og SA. Vi er 2 i butikken og 2 montører.

I oktober 2016 overtog Morten (medarbejder gennem 20 år), Lars (medarbejder gennem 5 år) og Ronni (ansat i HiFi Klubben i 10 år) Lyd & Billed. Jesper er dog forsat tilknyttet Lyd & Billed som konsulent.
Så vi i det ”nye” Lyd & Billed kan nyde godt af den erfaring og know how som Jesper har efter 27 år som selvstændig butiksejer. Anette (Jespers bedre halvdel) er også forsat ansat i Lyd & Billed som bogholder.

Lyd & Billed har 2 montører som bl.a. opsætter parabolløsninger for Canal Digital og Viasat, samt antenneanlæg for Boxer. Vi har også stor viden indenfor netværk og WiFi løsninger. Montørerne opsætter ligeledes TV, projektor, hjemmebiograf løsninger og stereo lydsystemer samt multiroom højttalerløsninger fra bl.a. Panasonic, Yamaha, Bose og Pioneer. Men kig forbi butikken eller kontakt os på 98294021 eller send os en mail på info@lyd-billed.dk så kan vi give dig et godt tilbud på levering og montering.

Vi udlejer lydanlæg til alle lejligheder, lige fra festen i haven til store arrangementer som Limfjordsløbet, New Balance halvmarathon, diverse friluft - og Open By Night arrangementer samt mange andre former for arrangementer.

Samt udlejer/sælger storskærmsprojekter til private, foreninger, firmaer og restauranter.

Derudover har vi specialiseret os i videoovervågning samt lydanlæg og storskærmsløsninger til butikker, banker, restauranter, kirker, sognegårde og både mindre og større auditorier.

Men kig dig omkring på vores hjemmeside, eller kom forbi butikken i Vodskov. Skulle du have spørgsmål vedrørende priser, produkter eller andet, er du altid velkommen til enten at ringe til os på 98294021, eller du kan sende os en mail på info@lyd-billed.dk

Med venlig hilsen

Lyd & Billed teamet

Morten Nøhr, Lars Toft og Ronni Pedersen


Klik for større billede.
Klik for større billede.
Klik for st
Klik for st'rre billede.