Vodskov Motions Cykel Club

KontaktpersonFormand: Thomas Pedersen
Adresse,
Tlf.
Mobil42 72 00 08
Vodskov Motions Cykel Club
Velkommen til Vodskov Motions Cykel Club

Klubben blev startet i 1999 af en gruppe aktive motionscyklister. Klubben har i dag over 100 medlemmer af begge køn fordelt på alle afdelingerne.
Vi kan tilbyde dig et fælleskab omkring cykling på flere plan, hvor der både er hyggelige arragementer, samvær og udfordrende træning samt udlandsrejser.

Formålet med klubben er at fremme motionscykling i området, for på den måde at virke som samlingspunkt for cykelinteresserede.
Der findes 3 afdelinger i klubben,  henholdsvis motionister på almindelige cykler, racercykler og mountainbike.

I sommersæsonen trænes i racer afd. og alm. cykler 2 gange ugentlig, søndage og onsdage. For racernes vedkommende køres der i grupper alt efter hurtighed og distancer.

Der trænes i hele sæsonen MTB 2 gange ugentlig, søndage og tirsdage i Hammer Bakker samt andre MTB ruter i nærområdet. Ca. en gang om måneden er der "ud af huset træning" hvor man tager til et andet område f.eks. Rold, Slette Strand eller anden MTB rute.
Derudover vil der være mulighed for at deltage i løb, sammen med andre klubmedlemmer flere steder rundt om i landet.

Klubbens mål er at arrangere  en årlig tur til udlandet for medlemmerne.
I september 2013 var der eksempelvis  36 medlemmer fra alle afdelinger i Harzen.

Alt dette tilbydes for kun 350,00 kroner om året med fri træning i alle afdelinger af klubben samt deltagelse i de forskellige arrangementer. Dog betaler Alm. cykler 250,00 kroner i årligt kontingent.

Træningstider og arrangementer kan ses her på hjemmesiden under fanen kalender, henholdsvis Racer, MTB og Alm. cykel.

Man er selvfølgelig velkommen til, at deltage i træningen for at prøve om klubben er noget for en, inden man melder sig ind i VMCC.